Talere på WordCamp Danmark 2014

Amit Kvint

A web developer based in the south of Spain where it’s warm and sunny. Amit has been creating for the web since the 90’s and with WordPress since he came across it. Never made a single-language website and ended up working for WPML, specifically the theme compatibility project and all kinds of other stuff…

Andreas Ek

Andreas Ek is the founder of Flowcom, an up-and-coming IT consulting company based in Sweden. Flowcom specializes in web production automation based on open source solutions such as WordPress. Andreas is the company’s systems architect. His passion is automation and he has experience from building administrative web solutions for various industries, including education, publishing, and government.

Anton Stonor

Holder af open source-software, der bare fungerer og er derfor ret glad for WordPress. Har bygget websites på en stribe platforme siden 1996 fra multisite-løsninger for ministerier, over pengeindsamling for NGO’er til live basketdækning på mobilen til hobbybrug.

I WordPress er det mest backend-udvikling af fx integration, jeg mest beskæftiger mig med.

Til dagligt er jeg udviklingschef i Headnet, hvor vi rådgiver om og udvikler open source webløsninger.

Bolette Obbekær

En visuel kommunikatrice med en indre nørd, der kæmper for at komme ud. Har leget med WordPress siden 2008…mit fokus ligger på brugervenlighed og design.

Se mere på – bedre web

Cathrine Wind Fallesen

specialeskrivende på ITU (omkring brugeradoption indenfor mobilbetaling) og har arbejdet med WordPress i ca. 2 år (siden ITUs introkursus til webdesign). Skriver også artikler for Geek Girl Mag, hvor mit interesse område hovedsagligt er apps, men jeg har også en stor kærlighed til gadgets og alt hvad Apple laver.

Connie Quist

Dansk-svenske Connie Quist sidder til dagligt med håndtering af kundernes sikkerhed hos Surftown.

Dorthe Sode Stengade Sønderskov

WordPressblogger siden september 2012, men har arbejdet med web siden 2000. Har været omkring de fleste webdiscipliner, dog med undtagelse af kodning og grafisk design. Jeg har arbejdet med markedsføring, kommunikation og faciliteret webprocesser hos BILLETnet og Topdanmark. Senest har jeg hjulpet selvstændige og iværksættere med kommunikation, brand og digital tilstedeværelse. – Cand.comm., projektleder og proceskonsulent.

Hanni Ross

James Bonham

Jeg har ca. 5 års erfaring med WordPress, er tovholder for WordPress Copenhagen Meetups, og ansvarlig for implementation af Peytz & Cos WordPress projekter.

Jens Ahrengot Boddum

I’ve helped startups, music festivals, fashion brands and everything in-between reach their conversion goals by developing user-centric online strategies and products based on that strategy.

I rely on modern technology to design and build mobile-first, highly performant solutions.

Jon F Hansen

Studerer til dagligt Informationsvidenskab på Aarhus Universitet og driver Sitestop, der arbejder med hjemmesideløsninger med WordPress. Jeg startede som almindelig WordPressbruger med to danske hjemmesider om spil, film og gadgets. Gradvist blev min interesse udvidet til også at dække det tekniske, og det er der, jeg er i dag.

Kåre Mulvad Steffensen

Fra 2000 har min karrierer gået fra udlært PHP udvikler, arbejde som ASP udvikler, Projektleder og Produktudvikler til i 2005 at støde på WordPress for første gang. Jeg tænkte, WFT!! Alt det administrations interface jeg har kodet – og så får man det hele gratis her!

Det var et overvejet men nemt valg da jeg i 2009 gik selvstændig, og har fokuseret 100% på WordPress siden. Idag driver jeg DejligLama.dk som et udviklingshus med et tilknyttet netværk af WordPress hajer – alle folk der forstår WP’s styrker og svagheder.

Karen Mardahl

Glad og nørdet amatør, der er meget passioneret omkring tilgængelighed og brugervenlighed.

Magnus Nystedt

Magnus Nystedt is the project and production manager at Flowcom, an up-and-coming IT consulting company based in Sweden. Flowcom specializes in web production automation based on open source solutions such as WordPress. Magnus has managed the team that rebuilt the web platform for a publishing house, using WordPress as the core. In his role at Flowcom he works daily with projects in primarily the education and publishing industries.

Martin Bay

Jeg er Martin Bay – medejer af Foto Factory & Nordic Appeal.

WordPress-builder, fotograf, designer og meget mere. Jeg har arbejdet på WordPress i mange år og skabt alt fra simple blogs til mere komplekse e-handels-websteder. Udover en kærlighed til det store udendørs elsker jeg at lave smukke og funktionelle WordPress hjemmesider.

Michael Bang

Jeg startede en blog på wordpress.com for 5 – 6 år siden. Den blev senere lavet om til en .org på mit eget domæne michaelbang.com, og sidste år blev navnet ændret til FRESK.dk, der i dag er én af Danmarks absolut største fotoportaler. I januar 2014 havde vi over 100.000 unikke besøgende. Derudover har jeg 4 aktive hjemmesider, der alle er bygget på WP.

Peter Lauge

Jeg hedder Peter Lauge og er partner i Pixelhuset ApS. Jeg har arbejdet med udvikling af hjemmesider siden 1995 og har udviklet WordPress-løsninger siden 2009.

René Frederiksen

Arbejder til daglig som online ansvarlig i DFDS koncernen på tværs af flere markeder og platforme. Mange års erfaring med online marketing, indhold, sociale medier mm. herunder wordpress blogs i DFDS regi.

I fritiden driver jeg Danmarks største blog om roadtrips i USA, renefrederiksen.dk Har arbejdet med WordPress siden 2005.

René Skou

René har igennem det seneste 1,5 år arbejdet med WordPress api, herunder udviklet themes, plugins, integrationer og webapi’er. René er tovholder for meetup gruppen i Århus.

Scott Basgaard

Scott Basgaard lives somewhere in the mountains of beautiful Southern Norway. Born and raised in New Jersey, he moved there to live with his wife Renate. He loves all things WordPress and organized the first WordCamp Norway in 2012. He’s passionate about helping others and is the man behind a 24-hour-long WordPress event known as WordSesh. He’s previously worked at WebDevStudios and WooThemes and is now working at Human Made, a WordPress development company specializing in high-end WordPress, as a Project Manager.

Tom Risager

den ene halvdel af Stickleback. Bygger plugins og moduler og tager sig af serverdrift.

Trine Blume

Jeg hørte om WP første gang i 2009. En af mine venner havde bygget et site i wp vi skulle bruge til en lokal fotoklub. Jeg har roddet med hjemmesider i årevis og tidligere bikset en masse sammen selv i html og jeg var da ærligtalt lidt skeptisk i starten fordi ham jeg havde lært “mit kram” af var meget fokuseret på at hvis man selv havde lavet tingene fra bunden så vidste man hvad der lå af kode i det..

Da jeg begyndte at arbejde med det site til fotoklubben kunne jeg egentligt godt se at WP var ret nemt og meget fleksibel så jeg meldte mig til et kursus på Kolding Internationale business school som Brian Brandt stod for og efter det kursus var jeg helt hooked på WP.

I den efterfølgende periode arbejde jeg på et bureau hvor vi brugte et andes CMS og det var håbløst og vild besværligt så jeg blev enig med mig selv om at min næste job skulle være sted hvor WP kunne spille en aktiv rolle i min hverdag. Jeg blev ansat hos et rejsebureau i 2012 der stod overfor at skulle skifte hele deres webplatform ud.

Jeg blev ansat som projektleder hos dem og har på halvandet år konverteret 40 sites fra forskellige platforme til et stor WP multisite setup. Jeg er ikke programmør men jeg har lært en del ved hands on og af at lave fejl :-)